Acquisitie uitbesteden

Acquisitie uitbesteden aan een betrouwbare partner voor betere business? Dat kan! We hoeven er niet omheen te draaien; ondernemers willen meer omzet (en vooral natuurlijk winst) realiseren. Er zijn verschillende manieren om dat doel te bereiken waar acquisitie er één van is natuurlijk. Maar hoe open je de deur naar het verwelkomen van nieuwe klanten? En wat komt er allemaal kijken bij het uitbesteden van jouw acquisitie?

De zoektocht naar nieuwe zakelijke relaties, acquisitie, is een belangrijk proces. Maar hoe zorg je er nu voor dat je ook echt bij de juiste persoon aan tafel komt? Diegene die beslissingsbevoegd is als het op je product of dienstverlening aankomt is degene waar je jezelf en je organisatie wil presenteren, toch?

Jouw acquisitieproces is een proces van het leggen van relaties en verbindingen. Een continu proces of dat hoort het te zijn. Dat weet je wel, maar waar haal je de tijd vandaan om de agenda of soms zelfs meerdere agenda’s te vullen? En daarnaast ook nog opvolging te geven aan terugbelafspraken? Of het beheer van lange termijn prospects? Allemaal vragen die spelen omtrent het aspect new business of acquisitie, maar waar niet altijd evenveel aandacht aan besteed wordt of besteed kan worden. Jouw acquisitie uitbesteden is dan een uitstekende optie.

Van onze klanten horen wij dat acquisitie uitbesteden werkt! Dat we deuren openen die voor anderen gesloten blijven met onze acquisitie aanpak. Niet alleen het openen van de deur naar nieuwe klanten door middel van telefonische koude acquisitie behoort overigens tot de mogelijkheden. Wij doen meer dan dat.

Ook database verrijking, het beantwoorden van inbound telefoonverkeer, telefonische antwoordservice, chatten en het opvolgen van leads die via je website binnen komen behoren tot business acquisitie. Het is een totaalpakket dat wij aanbieden. Wij ondersteunen je van A tot Z of helpen je specifiek voor één of enkele onderdelen. Dit is geheel afhankelijk van jouw behoefte, wensen en budget.

De acquisitie en alles wat daarbij komt kijken (denk hierbij aan: doelgroepselectie, definiëren van de boodschap, etc.) nemen wij op een dusdanige betrokken, enthousiaste en flexibele wijze uit handen dat onze klanten aangeven dat zij het ervaren alsof we bij hen werkzaam zijn. Onze ervaring, professionaliteit en no-nonsense mentaliteit vormen de basis van onze organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het uitbesteden van je acquisitie? Informeer dan naar de mogelijkheden door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Laat ons weten waar wij jou bij kunnen ondersteunen.