Ons team vertelt…

EQ & Klantcontact; een onlosmakelijk duo!

Prospeqtive, dé specialist in klant en prospectcontact, is begin dit jaar verhuisd en heeft inmiddels een royale 150 vierkante meter tot haar beschikking op de vierde verdieping van een mooi kantoorpand aan de Beemdstraat in Eindhoven. Deze uitbreiding sluit naadloos aan bij de ambities die Prospeqtive heeft.

Lees hier verder!

Babette aan het woord!

“Ruim 3 jaar geleden zette ik mijn eerste voetsporen binnen bij Telephonique. Voor de mensen die het niet weten, zo heette het destijds. Ik had ruim 13 jaar ervaring opgedaan in de kinderopvang en was inmiddels toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde het over een hele andere boeg gooien namelijk iets in de administratieve richting gaan zoeken. Valt niet mee met enkel en alleen een diploma SPW op zak. Vol verbazing wilde Angelique en Mandy samen met mij deze uitdaging aangaan.

En wat doe ik nu eigenlijk binnen Prospeqtive? Nou hebben jullie even ;-). Voornamelijk zorg ik voor alle ondersteunende taken die in de backoffice moeten gebeuren, personeelszaken valt onder mijn hoede, de facturatie, Polly onze interne kennisbank voor alle inbound klanten beheren en up to date houden en facilitaire zaken etc.
Zoals jullie kunnen lezen, hoef ik me geen moment te vervelen bij Prospeqtive en dat doe ik ook zeker niet. Iedere dag ga ik met een lach op mijn gezicht naar het werk. De combi van werk en een gezin is prima te combineren en er wordt echt met je mee gedacht. Flexibiliteit over er weer is dan een waardevolle toevoeging aan het al zo fijne werken bij Prospeqtive.

Later dit jaar start ik met een opleiding human resource management. Iets wat volledig aansluit in mijn interesses die ik in de loop der jaren heb mogen ontdekken en ontwikkelen.
Er passeren zich nog meerdere momenten dat ik de dames van Prospeqtive dankbaar ben dat zij het ‘in mij zagen’ en dat ik me op deze manier heb mogen ontplooien daar waar ik nu sta. Ik hoop dat ik hier nog heel wat jaren mag slijten.”

Ilonka vertelt!

“Prospeqtive is een jong en dynamisch bedrijf. We werken met diverse mensen op diverse projecten, zowel inbound als outbound. Het werk is afwisselend, uitdagend en er is geen dag hetzelfde wat het ontzettend leuk maakt. We werken in een sterk team voor diverse opdrachtgevers. Ga elke dag met plezier naar het werk en zie elke dag als een nieuwe uitdaging.

Wat maakt het zo leuk om bij Prospeqtive te werken? We werken mét mensen vóór mensen. Ons team bestaat uit mannen en vrouwen van echt alle leeftijden. Juist die mengeling van personen en leeftijden en eigen ervaringen, maakt het zo leuk. We werken in een betrokken team met natuurlijk Mandy en Angelique die alles in goede banen leiden met hun positieve energie.

Ik ben een moeder van 3 geweldige kids, ben getrouwd met een hele lieve man en we hebben een klein hondje. Ik heb een passie voor auto’s dus is het voor mij geweldig om ook in de automotive branche werkzaam te mogen zijn.”

Liesbeth wil ook wat zeggen!

“Het misschien wel een van de leukste banen die ik ooit gehad heb en ik heb al een behoorlijke carrière achter de rug. Dus waarom voel ik me nu juist bij Prospeqtive als een vis in het water!?

Is het de afwisseling die me aantrekt? Dat zeker. Steeds als de telefoon gaat is het weer een verrassing voor welk bedrijf het telefoontje bestemd is. Ik lees het zinnetje in mijn scherm, hallo, met Liesbeth van ….. en dan ben ik meteen dat bedrijf; zijn de mensen naar wie ik doorverbind mijn collega’s. Tussendoor beantwoord ik ook nog chats, bel ik mensen die interesse hebben in private lease en beantwoord ik vragen van klanten via social media. Mijn werkdag is om voor ik het in de gaten heb.

Zijn het de mensen waarmee ik via mijn werk in contact kom? Zonder twijfel. Zo vaak leuke gesprekken. Informatie verstrekken, doorverbinden naar de juiste persoon, grappige chats, maar vooral op allerlei manieren mensen helpen.

Zijn het mijn teamgenoten? Zeker weten. Wat een leuk team. We staan klaar voor elkaar, zijn altijd bereid een shift te wisselen, een vraag te beantwoorden, een helpende hand te bieden. Gemiddeld zijn ze ongeveer de helft van mijn leeftijd maar het sluit naadloos aan.

Is het de locatie? Absoluut. Nog even en we gaan naar onze eigen verdieping, voorzien van alle faciliteiten en een ruimte om tussendoor te ontspannen.

Mijn familieleden zeggen tegenwoordig lachend, joh, Lies, je bent aan je derde carrière begonnen. Helemaal waar. En dat is een ander top aspect van Prospeqtive: leeftijd is ondergeschikt aan je capaciteiten. Iedere dag met plezier naar mijn werk, ik teken er voor!”

Karin mag niet ontbreken!

“Vanuit het UWV moest ik gaan kijken buiten mijn comfortzone om toch aan een baan te komen. Toen ik de vacature zag van Prospeqtive sprak deze me aan en dacht als ik dan toch uit mijn comfortzone ga dan moet het deze baan worden. Op dat moment kon ik niet vermoeden dat het een baan was (en nog steeds is) die me op het lijf geschreven zou zijn. Toen ik begon met werken merkte ik gelijk de afwisseling in de diverse opdrachtgevers. De ene opdrachtgever komt dagelijks meerdere keren voorbij op chat of telefoon. De andere komt maar een keer in de week of nog minder. Bij elk binnenkomend gesprek of chat is het een verrassing voor welke opdrachtgever dit gaat zijn. 

Na 4 maanden werkzaam te zijn bij Prospeqtive merk ik dat ik nog steeds met heel veel plezier naar mijn werk ga. En dan maakt het niet uit of dat een vroege of late dienst is of zelfs in het weekend. Ik voel me hier de spreekwoordelijk vis in de oceaan. Zelf ben ik iemand die graag bezig is en dat lukt hier heel goed. Er zijn altijd wel gesprekken te voeren, e-mails te verwerken en chats / social media berichten te beantwoorden. Vervelen staat niet in het Prospeqtive woordenboek. Het is altijd een gezellige drukte om in te werken.

Daarnaast wil ik ook graag een compliment maken voor de mensen die in het management zitten. Naast het feit dat ze altijd goed rekening houden met de wensen van de klant zijn ook de wensen van medewerkers voor hen een belangrijk goed om rekening mee te houden. Als gescheiden moeder ben ik ook graag thuis voor de kinderen en daar wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Met de collega’s vormen we een sterk team dat ondanks drukte en soms hectiek voor elkaar klaarstaat zoveel men kan. We zijn een gemêleerd gezelschap van diverse leeftijden en achtergronden maar samen staan we sterk en doen we waar we goed in zijn. En dat is het vooruithelpen van de klant op een super positieve manier. Ik hoop nog lange tijd deel uit te mogen maken van dit team.”