Live Chat

Met Live chat op je website geef je jouw websitebezoekers de kans om laagdrempelig contact te leggen met jouw organisatie. Het aanbieden van Live chat service op je site is zo geregeld, maar dan? Beschik je over voldoende capaciteit om de chats adequaat en met de volledige aandacht op te volgen? En hoe regel je de opvang na werktijd en in het weekend? En hoe borg je de kennis die nodig is om de Live chat te beantwoorden?

Heb je nog geen Live chat service op je site en wil je het gaan inzetten als online klantenservice? Bied je live chat al aan maar wil  je de openingsuren van je online klantenservice verruimen of wil je de live chat uitbesteden?

Onze passievolle Live chat specialisten kunnen niet wachten tot ze voor jou en jouw organisatie aan de slag mogen. Onze passie voor klantcontact, in combinatie met de beschikbare online tools, zorgt er voor dat wij alle inkomende chats adequaat en doeltreffend beantwoorden. Dat dit leidt tot meer klantvertrouwen, een hogere klanttevredenheid en meer omzet, kunnen de bedrijven die de Live chat service aan ons uitbesteden bevestigen.

Bekijk hier diverse klantcases!

                               De voordelen van Live Chat uitbesteden op een rij: 

         • Snelle reactiesnelheid 7 dagen per week (meer dan 50% van het websiteverkeer is buiten de reguliere werktijden en in de weekenden).
         • Getrainde passievolle klant contact specialisten tot je beschikking (flexibel snel af en opschalen).
         • Wij zijn nooit ziek en gaan nooit op vakantie.
         • Je betaalt per Live Chat bericht in plaats van voor de uren dat medewerkers beschikbaar zijn. Zo kun je gericht budgetteren en zijn de uren dat je minder chats ontvangt niet ineens een grote kostenpost.
         • Wij bieden voor al onze klanten een dynamisch kennismanagement tool waar onze klantcontactspecialisten alle kennis over jouw organisatie, product en/of dienst in kunnen borgen. Deze tool is eventueel ook als FAQ op je website te plaatsen.
         • Je ontvangt uitgebreide management rapportages welke een grote rol kunnen spelen in het aanpassen van je klantcontactstrategie.
         • Door middel van een intelligente logstructuur krijgen we heel snel inzichtelijk waar het klantcontact over gaat. Hierdoor wordt het mogelijk klantcontact efficiënter in te zetten (kostenreductie) in combinatie met een hogere klanttevredenheid!
         • Snelle implementatie, de chatwidget staat binnen een dag op je website.